Boudoir fotografering

4 anledningar till att boka en boudiorfotografering

En fotografering där du står i fokus och får visa din allra vackraste, mest sensuella och feminina sida. Låt din inre diva leva ut, din självsäkerhet skina och ha framför allt otroligt roligt. Unna dig själv denna upplevelse där allt handlar om dig och du blir ompysslad framför kameran. 

(Texten är saxad från en artikel i Brides)

 

1. För att fira dig.

En boudoirfotografering är ett utmärkt sätt att hylla dig själv och skapa fantastiska bilder som speglar hur livfull och otrolig du verkligen är. Tänk vilken kraft dessa bilder kommer att ha om 20, 30 eller till och med 50 år…när du kan titta tillbaka på dessa minnen.

2. Att få dig att känna dig stärkt.

En boudoirfotografering är ett utmärkt sätt att stärka ditt självförtroende inför bröllopet. En av de viktigaste anledningarna till att ordna en boudoirfotografering är att du helt enkelt är tillräcklig … som du är just nu, utan att ändra på något. Det kommer att ge dig möjlighet att känna dig mer självsäker i din egen hud – och det är ovärderligt!

3. Det är en bra present till din partner.

Din andra hälft ser dig när du är som bäst och som sämst (tänk, ingen sömn och dåligt hår) – och tycker fortfarande att du är underbar. Bridal boudoir-foton är bröllopspresenten.

4. För att göra dig mer bekväm framför kameran.

En boudoirfotografering är en intim upplevelse mellan en kund och fotograf, som kräver mycket vägledning och förtroende. Det kan göra det möjligt för oss att få kontakt på ett djupare plan, vilket i sin tur gör brudarna ännu mer bekväma med mig på sin bröllopsdag. Ju mer förtroende, desto bättre bilder blir resultatet.”