forrest

Jone & Pia

Bröllopsfotograf Skåne – Ven

Venue: Prästgården, Ven

 

Nyårsafton och den lilla färjan till Ven lämnar Landskrona. Det är kallt, grått och blåsigt, som det brukar vara i Skåne på vintern. Färjan gungar lite när den närmar sig hamnen. Men det regnar inte. Det har Pia sett till.
Att komma till Ven är lite som att åka utomlands. Det blir ett helt annat tempo. Här cyklar man gärna på hyrda gula cyklar, äter glass och badar i havet på sommaren. Men inte idag. Pia & Jone ska gifta sig. På prästgården möter vi upp bl.a Jone som förberett sig och i korridorerna på ovanvåningen ekar Andrea Bocelli och Eros Ramazzotti.

Några timmar senare sitter jag på båten tillbaka till Landskrona. En av mina bästa vänner har gift sig. Jag fick vara med.
Det är kallt, grått och blåsigt men det regnade inte. Och på Ven sitter mina vänner kvar och har en härlig middag och kväll tillsammans.