forrest

Lise & Cris

Bröllopsfotograf Köpenhamn – Kødtbyen

Festplats: Restaurant Spisehuset

 

Över bron via Malmö och in i Köpenhamn. Bakom hovedbanegården ligger hippa Kødtbyen. Här samlas hipsters med narkomaner, live-musik och riktigt bra restauranger. På ett hotell i närheten hittade jag Lise från Norge som gjorde vid sig tillsammans med sina väninnor. Hennes blivande man, Cris, en musiker från Stockholm fanns smått nervös i ett rum i närheten. Båda två var otroligt lätta att komma nära och jag kände direkt att det var två vänner jag skulle följa hela dagen. De var inte nykära då de hade 3 härliga barn, men kärleken var minst sagt påtaglig.

Middag och dans utomhus på en gata mitt i Kødtbyen. I hällregn och åska. Ingen verkade bry sig. Dans, avslappnat och fest. När sen partyrummet öppnade sig så blev det flygande enhörningar och beer pong resten av kvällen. Det kan ju aldrig misslyckas.