MENU
E&C
EMELIE & CHRISTIAN

Alltså Mickael…vilka helt otroligt fina bilder!!! Du har fångat exakt den där känslan vi så gärna ville fånga och bevara, samtidigt som du totalt har överträffat våra förväntningar. Allvarsamt, lekfullt, kärleksfull och glädjefyllt. Det finns en nerv i bilderna och i miljöerna, samtidigt som allt känns så avdramatiserat och självklart. Vi är helt blown away.

Stort tack för att du ville föreviga vår dag. Det enda vi kan ångra såhär i efterhand var att du inte var med oss hela kvällen.

01
03
L&P
LOTTA & PATRIK

Vi slängde oss till teven och har nu tittat två gånger, fantastiskt! Tårarna rinner och vi är så berörda. Tack snälla för ditt jobb, du är verkligen så jävla duktig och vi är så glada att du var med på vår dag!

Stor kram till dig från oss!

02
03
C&M
CAROLINE & MICHAEL, LONDON

Vi är oändligt tacksamma för att du skapat ett konstverk som kommer att förbli hos oss för alltid. Dina bilder har fångat kärnan, livet och känslan av vårt bröllop, precis som vi hoppades!

03
03
Man kan inte fånga ett bröllop med bara en bild. Det är inte möjligt. Det skulle till och med vara skamligt att försöka. Mitt jobb är på ett ärligt sätt att fånga allt som händer under dagen och berätta om brudparet. Om deras liv. Deras relation. Deras vänner.
The True Story

2018 Mickael Tannus, Helsingborg, Skåne, Sweden Wedding & Elopment Photographer | Scandinavia | Europe | Adventure

CLOSE