MENU

Jag är en känslomänniska. Och det kommer synas i mina bilder. Allt annat är omöjligt.

Jag är fotograf och historieberättare. Jag kommer på mig själv med att försöka hitta det bästa och vackraste att berätta för andra och jag faller alltid tillbaka på det där med äkthet. Det finns inget finare än ofiltrerade känslor, reaktioner och relationer. Det är därför jag dras till bröllop. Jag älskar idén av att fånga alla de små ögonblicken som tillsammans utgör ett samlat minne, minnet av den bästa dagen i någons liv.

Jag känner mig priviligerad som får jobba med min passion. Och jag känner mig hedrad som får ta del av så otroligt många, fina minnen.

En bröllopssaga innehåller många olika nyanser, och det vore en synd att försöka fånga allt i en enda bild. Mitt jobb är att, på ett ärligt sätt, fånga allt som händer under din dag. Jag håller inte på och styr och ställer, jag är istället där när ni säger “ja”, jag fångar känslorna, gesterna, vänskapen och familjen och jag förevigar dagen, dagen som den var.

Det är sanningen i mina bilder som kommer kunna ta dig tillbaka till dagen många år senare. Dofterna. Ljuden. De kittlande känslorna. Värmen. Allt det där kommer att kännas bekant eftersom bilderna reflekterar den riktiga historien.

THINGS WE LOVE

Favoriter från 2016

Authenticity is magnetic.
CLOSE