Vanliga frågor

Här har jag samlat några av de vanligaste frågorna. Har du fler frågor? Tveka inte att höra av dig till mig på micke@tannus.se

Så här går en bröllopsfotografering till

Steg 1
L
Z
Steg 1

Ni hör av er och är intresserade

Ni hittar mig på något sätt, kollar hemisdan och hör av er för att ni gillar min stil och bilderna och är nyfikna på att höra mer.

Steg 2
L
Z
Steg 2

Jag återkopplar

Jag återkopplar och meddelar om jag är ledig på er dag eller inte. Är jag ledig så bokar vi förslagsvis in ett möte inom kort.

Steg 3
L
Z
Steg 3

Möte hos mig eller online

Vi har ett möte på ungefär 1-1,5 tim där vi dels lär känna varandra lite och pratar om upplägget på er dag, fotoplatser och gör ett grovt schema. Jag kommer med tips och idéer med min erfarenhet som grund.

Steg 4
L
Z
Steg 4

Beslut från er

Någon dag eftermötet så återkopplar ni hur ni vill gå vidare och boka eller inte. Vi har kanske pratat om antal timmar och olika lösningar på mötet och här kan ni ställa frågor eller göra era val. 

Steg 5
L
Z
Steg 5

Avtal

Har ni väl sagt att ni vill boka så är ni bokade direkt men jag kommer också skicka ut ett avtal som ni godkänner. Där står allt som är bra att veta men framförallt så vi är överens om datum, tider och budget.

Steg 6
L
Z
Steg 6

Återkoppling innan bröllopet

Jag hör av mig till er någon eller några dagar innan ert bröllop för att kolla av alla detaljer. Då har vi också koll på vädret m.m.

Steg 7
L
Z
Steg 7

Bröllop!

Jag kommer till utsatt plats och stannar den tiden vi kommit överens om och tar magiska bilder tillsammans. Kommer vara nära er hela dagen vara er vän och ibland amatörpsykolog för att lugna nerverna 🙂

Steg 8
L
Z
Steg 8

Sneak peek och betalning

Oftast redan dagen efter så återkommer jag med några bilder för att lugna nyfikenheten. Tillsammans med detta får ni inbetalningsuppgifterna som löses så snart som möjligt.

Steg 9
L
Z
Steg 9

Leverans

Så snart som möjligt levererar jag era bilder. Det tar normalt mellan 8-12 veckor. Är det i början av säsongen kan det gå snabbare och upp till 16 veckor om det är i slutet av säsongen. 

Steg 10
L
Z
Steg 10

Print

Ni hämtar hem era bilder från ett galleri online. Där kan man beställa oika typer av print direkt från producenten. Ni kan även låta andra logga in och beställa. 

Det vanligaste är att man vill ha ett album. Det beställer man direkt via mig i så fall. Då gör jag layouten som ni sedan godkänner eller föreslår ändringar online.

Läs mer om album här